DIENSTEN

We helpen je graag verder, zo breed als mogelijk. Alles onder één dak, altijd tegen de scherpste tarieven.


Offerte opvragen

WEBDESIGN

Onyco realiseert websites in alle vormen en maten. Iedere website die wij opleveren is uniek en opgemaakt aan de hand van je huisstijl. Uiteraard worden de laatste technieken toegepast, zodat je nieuwe website er een is om trots op te zijn.
Tip: in combinatie met een SEO pakket is je website ook nog eens goed vindbaar in de grote zoekmachines.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend als SEO (Search Engine Optimalisation), wordt uitgevoerd door middel van verschillende technieken. Het doel hiervan is het versterken van de vindbaarheid en het vergroten van het bereik van je website.
Wij bieden zoekmachine optimalisatie in verschillende vormen. Bel, mail of WhatsApp gerust voor meer informatie.

FOTO- & VIDEOGRAFIE

Beelden maken óf breken je website. Het is dus verstandig om foto's in hoge kwaliteit te gebruiken, en niet de foto's die je op een zondagmiddag met je smartphone hebt gemaakt. Wil je nog een stapje verder gaan, kun je kiezen voor bijvoorbeeld een professionele promotiefilm. Want echt, een beeld zegt meer dan duizend woorden.
Onyco kan jouw bedrijf op professionele wijze vastleggen. Uitstekende keuze in combinatie met een websitepakket!

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Heb je bijvoorbeeld een Facebook pagina, maar weet je niet hoe je hier alles uithaalt? Laat Onyco je adviseren. Wij hebben ervaring met alle grote sociale media kanalen, en kunnen je zelfs volledig ontzorgen. Ook als je nog geen sociale media kanalen hebt kunnen we je helpen.
Wist je dat wij je social media berichten kunnen implementeren op je website? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

GRAFISCHE VORMGEVING & DRUKWERK

Visitekaartjes, folders, spandoeken, menukaarten, noem maar op. Wij verzorgen grafische vormgeving in één lijn met een bestaande huisstijl of website. Onze designer is op de hoogte van de laatste trends en zal je adviseren. Ook als je geen huisstijl hebt, of zelfs nog geen logo, kun je bij ons terecht.
Naast het ontwerp, kun je bij ons ook terecht voor drukwerk. Alles is mogelijk. Onze drukwerk-partner levert de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen.

ONLINE STRATEGIE

Heb je al een website maar brengt deze je niet de resultaten waar je op gehoopt had, of zit er misschien veel meer potentie in? Kom op de koffie en bedenk met ons een plan om bijvoorbeeld de conversie te verhogen. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend!
Weet je wel waar het probleem zit, en wil je dit verholpen hebben?
Ook dan kun je bij ons terecht.

Gewoon een keer kosteloos en vrijblijvend koffie drinken, om te bekijken wat de mogelijkheden zijn? Je bent meer dan welkom!
AFSPREKEN